Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gir deg et overblikk over hvordan dataene du oppgir til REUSEME blir behandlet, samt dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene. Den gjelder for alle tjenester og ytelser vi bruker. Merk at vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte.

Hvilke data gjør REUSEME nytte av? 

Personopplysninger som samles inn og behandles er: 

1. Informasjon du gir oss
2. Informasjon vi får når du bruker tjenesten vår

1. Informasjon du gir oss

Dersom du velger å handle hos oss vil vi samle inn og lagre den informasjonen du velger å gi oss. Eksempler på slik informasjon er: 

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Adresse
  • Kontonummer (merk: bare hvis du har lagret denne informasjonen)
  • Fødelsdato (valgfritt)

Dette er informasjon som du frivillig kan velge å gi fra deg, men som vil være nødvendig for at du skal fullføre et kjøp hos oss. Dette er informasjon vi trenger for å lever varene til deg, samt kontakte deg i forbindelse med ordre. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti- og returhåndtering.

Dersom du kontakter og kommuniserer med oss, samler vi inn den informasjonen du gir fra deg i forbindelse med kontakten. Dette vil være følgende informasjon:

  • Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Ordrenummer

2. Informasjon vi får når du bruker tjenesten vår 

Når du bruker nettsiden vår samler vi inn og oppbevarer loggdata om endringer gjort på kundeprofilen din (f.eks. endring av adresse, telefonnummer), samt hvilke produkter du klikker eller søker på. Dette for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av og dermed være i stand til å forbedre vårt produktutvalg.

Hvilke personvernrettigheter har du?

Under gjeldende forutsetninger sikrer loven deg disse personvernrettighetene:

  • Rett til innsyn (art. 15 GDPR)
  • Rett til sletting (art. 17 DSGVO)
  • Rett til retting (art. 16 GDPR)
  • Rett til begrensning av bearbeiding (art. 18 GDPR)
  • Rett til dataportabilitet (art. 20 GDPR)
  • Rett til å klage til Datatilsynet (art. 77 GDPR)
  • Rett til å trekke tilbake samtykke (art. 7 avsn. 3 GDPR)
  • Rett til innsigelse mot databehandling til bestemte formål (art. 21 GDPR)

Hvem gis personopplysningene dine videre til?

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart. En tredjepart får kun innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss, slik at vi kan levere våre varer til deg. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør.